Förlåt mig!

Jag har haft datorförbud .. mamma kom på mig den kvällen när jag satt vid internet och inte hade lov till det.
Därför har jag inte kunnat skriva. Ursäkta mig.
Idag är det söndag, den traditionella Ove Jansson dagen dvs. Men idag har jag även gjort annat, en av mina favoritmusiker spelade här i Gävle så jag var där och kikade. Tyvärr så tog jag inte med kameran för mamma har haft med sig den på sina PRO möten och där var det en farbror som spillde kaffe på den ..
Hur som helst så var det Måns Zelmerlöw jag tittade på och han var jätteduktig, jag stod längst fram när han sjöng Cara Mia.

Nu ska jag stryka mina skjortor och sen jag hjälpa mamma med att sätta upp sommargardinerna. Lägger upp en bild så fort kameran repat sig.
Kramar från Sten.

ps. Hej Inger, kul att du känner så. Jag vet tyvärr inte vem du är, men jag ser fram emot en ljuv date ihop med dig, speciellt många kramar till dig. ds.


Jogging

Idag är det vårruset i Boulongern här i Gävle, trist nog är det bara fruntimmer som får vara med och springa .. Hade gärna velat vara med. Men man kan ju inte få allt här i världen .. Så jag får jogga på egen hand, eller finns det nån kvinna där ute som är lika hurtig som jag och vill göra mig sällskap?


Ulla presenterar sig!

Det blev kanske inte en fulländad presentation från min mors sida, men hon gjorde ett gott försök.
Nu ser ni iallafall hur hon ser ut och vad hon förväntar sig av er kvinnor. Visst är hon vacker min mamma!


Hon menar bara väl

Jag förstår att min mamma bara bryr sig om min hälsa och vad som är bäst för mig osv. Hon gav mig en bild med ett varnande finger som jag ska sätta upp på väggen. Då kan jag titta på den varje gång jag vet att jag är påväg att göra ett hyss. Så kanske jag hindrar mig själv, vi ska prova det iallafall.
Nu ska jag ut på min dagliga joggingrunda. Hejdå



Min mamma Ulla

Storbråk

Igår kom mamma på mig när jag drack saft, jag skäms över min olydighet!


I brist på annat

Jag har precis kammat håret och lagt mamma i sängen så nu smyger jag lite med datorn. Måste knappa tyst på tangenterna så att jag inte väcker mamma, får inte sitta vid datorn vid den här tiden. Vi har bara modem så det blir så dyrt att vara inne på internet, men jag kan betala ur min spargris. Har en del sparpengar eftersom jag bott hemma ett tag ...

Jag har inte hunnit redigera några filmer ännu, men jag kan ju visa er hur det såg ut när jag träffade Violet för första gången. Fortsättning på detta klipp följer.


God eftermiddag!

Mitt "crew" och jag håller på att försöka ordna med mina andra videos så ni får se lite. Vi ska filma min mamma också så att hon får presentera sig själv lite. Det kan ju vara kul för er brudar att veta vem ni ska få tampas med he he. Många säger ju att det bara finns plats för en kvinna i en mans liv, än så länge är mamma den kvinnan för mig.

Jag ser att många har hittat hit till bloggen och det glädjer mig. Jag ska fortsätta skriva om mig själv och lägga ut fler videos, det blir ju lättare att ta till sig mig då. Men just nu är jag lite stressad, ska ner i tvättstugan och tvätta mina kläder inklusive mamma, hon ligger i badkaret nu och ropar att jag ska komma dit och skrubba hennes fötter.
Vi får höras mer senare, ska försöka få upp en video på min första date med Violet då.
Varma kramar från Sten!

Kvinnan i Headern

Hej alla kvinnor!
Ni behöver inte bli svartsjuka eller vara oroliga att jag funnit någon bara för att jag har en kvinna i min header.
Det är nämligen min kära mor som fortfarande låter mig bo under hennes tak. Hon är en ängel, alla säger att jag är lik henne. Jag är så tacksam!

Fotot på mig är taget hos en fotograf på Ica Maxi, vi kände att vi skulle ta lite fina foton som vi kan rama in så småningom. Ibland skelar jag, men bara när jag blir lite nervös. Hellre det än kissa på sig väl! Många farbröder som gör det, men jag skelar bara lite. Men mina glasögon brukar förhindra att det händer för det mesta.
Nu åker pyjamasen på, sov gott.
Kramar från Sten

Lunch med Sten!

Vill du bli den lyckliga kvinnan och få luncha med mig?
Som ni ser så finns det många lediga platser vid min sida. Hör av er!


Rånad!

Häromdagen stal två karlar min portmonä när jag var ute och strosade.
Livet är bra orättvist ...


Händelserik Helg!

Hej igen, speciellt hej till dig Agneta. Kul att jag redan fått napp, så att säga.
Kom precis hem från Ove Jansson där jag och min mamma Ulla varit och shoppat lite som vi gör varje Söndag. Det blev två stolsdynor, ett parasoll och en ny kateter till mamma. Sen lyxade vi till det med lite stekt strömming.

Jag har tänkt att jag ska videoblogga så jag har med mig min kamera som jag fick i julklapp överallt. Det finns så mycket jag vill dela med mig av. Men främst mina dejter som jag går på. Har bara varit på en med Violet än så länge, lite pirrigt är det. Hon har träffat min mamma, jag ska visa hur det gick senare. Måste bara ladda upp mina filmer på jotob först så att jag kan föra över dem hit sen. Sen kommer ni får se vem jag är, vad jag gillar och så vidare.
Kan lägga upp en till bild på mig själv, kom fram en kvinna och tog kort på mig precis innan jag skulle till att ge mig iväg på min dagliga joggingtur. Visst är jag hurtig?


Välkomna!

Hej, jag heter Sten Brodin och har precis fått internet här nere i källaren. Så jag tänkte passa på tillfället att starta en blogg och känna mig som en i mängden, en gång för alla.
Jag är 47 år gammal, men väldigt ungdomlig. Bor hemma med min mamma Ulla. Jag är som ni kanske förstår singel, men jag kommer få dejta massa spännande fruntimmer framöver pga att jag anmält mig till "Sökande Singlar".
Hoppas ni följer mig i min vardag.



Lägger in en somrig bild på mig så ni får se hur jag ser ut!
Ganska snygg va?

RSS 2.0